Cookie named '' is not set!

Nieuw meubilair voor uw zorginstelling?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak of breng een bezoek aan onze showroom.Maak afspraak

Inofec heeft de afgelopen 25 jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van kantoorinrichting van zorginstellingen. We hebben in al die jaren dan ook vele mooie projecten op mogen leveren, bij ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, woon- en zorgcentra, revalidatiecentra en andere zorginstellingen in Nederland en België. Hierbij trachten we onze klanten zoveel mogelijk te ontzien, zodat u zich volledig kunt blijven richten op het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden. Wij begeleiden u vanaf het moment van intake tot en met de complete oplevering en inhuizing van het nieuwe meubilair. Speelt u momenteel met de gedachte om uw kantoorruimtes, wachtkamers, bedrijfsrestaurant of receptieruimte van uw zorginstelling van nieuwe meubelen te voorzien? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord voor advies, een afspraak en meer informatie.

Inrichting zonder flauwekul
Steeds meer zorginstellingen kiezen voor ons als het gaat om nieuw meubilair voor de kantoorruimtes, wachtruimtes of bijvoorbeeld het bedrijfsrestaurant. Met een enorme dosis ervaring op gebied van het inrichten van zorginstellingen adviseren wij u over de nieuwe inrichting. Dat doen we met onze kwalitatief hoogwaardige meubellijnen, die we altijd leveren tegen de beste prijs. Ons advies is altijd gratis, net als de levering van het meubilair en retourname van alle verpakkingsmaterialen. Dat is bij ons vanzelfsprekend, wij houden van onderwijsinrichting zonder flauwekul. Ook naar de montage heeft u geen omkijken, dat nemen onze bezorgers helemaal uit handen. Zodat u uw handen vrij heeft om iedere dag weer de beste vorm van onderwijs te bieden.

Goed, snel en klantvriendelijk

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop en afhandeling van kantoormeubilair bij Inofec.

Raymond

Catalogus 2015
Al onze meubellijnen voor de inrichting van kantoren, bedrijfskantines, wachtruimtes en directiekamers hebben wij voor u verzameld in onze catalogus 2015. U kunt deze catalogus gratis online aanvragen om zich te oriënteren op gebied van de nieuwe inrichting van uw zorginstelling. Uiteraard voorzien wij u graag van passend, gratis inrichtingsadvies. Liever telefonisch contact? Ook dan zitten wij voor uw klaar.

Bekijk hieronder onze portfolio op het gebied van kantoorinrichting: