Cookie named '' is not set!

Showroom Roosendaal

Inofec Kantoormeubelen beschikt over een ruime showroom in Roosendaal waar een groot aantal van onze productlijnen zijn opgesteld. Deze showroom met de uitgebreide collectie kantoormeubelen, schoolmeubelen en accessoires op gebied van kantoorinrichting is dagelijks voor u geopend! U krijgt zodoende een goed beeld van alle mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting. Bovendien kunt u zelf de kwaliteit van de kantoormeubelen en andere producten ervaren. Zo kunt u onder meer het zitcomfort van verschillende bureaustoelen uitproberen. De Inofec Showroom Roosendaal is op werkdagen geopend van 8.30 – 17.00 uur. Wenst u liever op een ander moment langs te komen? Geen enkel probleem, neem dan contact op met onze afdeling verkoop op het gratis telefoonnummer 0800 – 666 33 22. U bent van harte welkom voor een deskundig advies en persoonlijke aandacht vergezeld van een heerlijke kop koffie.

Het adres van de showroom is Atoomweg 1, 4706 PN in Roosendaal. De Inofec Showroom Roosendaal is uitstekend bereikbaar en ligt direct aan de snelweg.

De Inofec Showroom Roosendaal is op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Het maken van een afspraak om onze collectie kantoormeubelen te bekijken is niet nodig, loop gewoon even binnen. U bent van harte welkom!