Cookie named '' is not set!

Kantoormeubilair voor de overheid?

Ook hierin kan Inofec Kantoormeubelen haar klanten uitstekend bedienen. Maak afspraak

Inofec heeft de afgelopen 25 jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van kantoorinrichting bij overheidsinstellingen. We hebben in al die jaren dan ook vele mooie projecten op mogen leveren bij overheidsinstellingen zoals gemeenten, provincies en waterschappen. Hierbij trachten wij altijd onze klanten zoveel mogelijk te ontzien, zodat u zich volledig kunt blijven richten op uw belangrijke dagelijkse werkzaamheden. Vanaf het moment van intake tot en met de complete oplevering en inhuizing van uw kantoormeubilair zullen wij het gehele traject intensief begeleiden en zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Speelt u momenteel met de gedachte om uw kantoorruimtes, raadzaal, conferentieruimtes of bedrijfsrestaurant van nieuw meubilair te voorzien? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord voor advies, een afspraak en meer informatie.

Een goede werkomgeving is van groot belang. Een werkplek die representatief is en die u en uw collega’s in staat stelt om op prettige wijze uw werk te doen. Dat weten wij als geen ander. Steeds meer overheidsinstellingen kiezen voor Inofec als het gaat om de inrichting van ruimtes zoals kantoren, raadzalen, conferentieruimtes of het bedrijfsrestaurant. Al meer dan 30 jaar voorzien wij overheidsinstellingen van advies op gebied van de nieuwe inrichting, zonder flauwekul, gewoon zoals u ook behandeld wilt worden. Dat betekent goed, kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair, tegen de beste prijs. U heeft daarbij de keuze uit onze verschillende meubellijnen, die allemaal anders zijn, en altijd gemaakt zijn van de beste materialen.

Een heel efficiënt bedrijf

Zeer vriendelijke ontvangst, goede voorlichting, snelle orderbevestiging, perfect aflevering.

Dhr. Oskam

Catalogus 2015
Ons uitgebreide assortiment hebben wij voor u verzameld in onze catalogus. Daarin vindt u een hoop inspiratie voor de nieuwe inrichting. U kunt deze catalogus gratis aanvragen, wij sturen deze direct toe. Heeft u liever persoonlijk contact, bijvoorbeeld telefonisch? Ook dan zitten wij voor u klaar. Wij komen uiteraard ook graag bij u langs om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Bekijk ook eens ons portfolio op gebied van inrichting van overheidsinstellingen.