Cookie named '' is not set!

Schoolmeubilair nodig aan vervanging toe?

Laat Inofec een voorstel doen en ervaar de scherpe prijzen en uitstekende service.Maak afspraak

Inofec heeft de afgelopen 25 jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van onderwijsinrichting. We hebben in al die jaren dan ook vele mooie projecten op mogen leveren. Hierbij trachten we onze klanten zoveel mogelijk te ontzien, zoveel mogelijk werk nemen wij uit handen, zodat u zich volledig kunt blijven richten op uw dagelijkse werkzaamheden op school. Wij begeleiden u vanaf het moment van intake tot en met de complete oplevering en inhuizing van uw kantoor- en schoolmeubilair. Speelt u op dit moment met de gedachte om uw klaslokalen, aula, kantoorruimtes, kantine, collegezaal of docentenkamer van nieuw schoolmeubilair te voorzien? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord voor advies, een afspraak en meer informatie.

Steeds meer scholen en onderwijsinstellingen kiezen voor ons als het gaat om nieuw schoolmeubilair of meubilair voor de kantoorruimtes. Met een enorme dosis ervaring op gebied van het inrichten van scholen en onderwijsinstellingen adviseren wij u over de nieuwe inrichting. Dat doen we met onze kwalitatief hoogwaardige meubellijnen, die we altijd leveren tegen de beste prijs. Ons advies is altijd gratis, net als de levering van het schoolmeubilair en retourname van alle verpakkingsmaterialen. Dat is bij ons vanzelfsprekend, wij houden van onderwijsinrichting zonder verdere poespas. Ook naar de montage heeft u geen omkijken, dat nemen onze bezorgers helemaal uit handen. Zodat u uw handen vrij heeft om iedere dag weer de beste vorm van onderwijs te bieden.

Een heel efficiënt bedrijf

Zeer vriendelijke ontvangst, goede voorlichting, snelle orderbevestiging, perfect aflevering.

Dhr. Oskam

Al onze meubellijnen met kantoormeubelen en schoolmeubilair hebben wij voor uw verzameld in onze catalogus 2015. U kunt deze gratis aanvragen om zich te oriënteren op gebied van de nieuwe inrichting. Uiteraard voorzien wij u graag van passend, gratis inrichtingsadvies. Heeft u liever telefonisch contact? Ook dan zitten wij voor uw klaar.

Bekijk hieronder onze portfolio op het gebied van Schoolmeubilair: