Cookie named '' is not set!

Nieuwe kantoormeubelen nodig?

Neem contact met ons op en wij maken geheel vrijblijvend een voorstel voor u.Maak afspraak

Inofec heeft de afgelopen 25 jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van kantoorinrichting. We hebben in al die jaren dan ook vele mooie projecten op mogen leveren bij een hoop verschillende bedrijven. Hierbij trachten we onze klanten zoveel mogelijk te ontzien, zodat u zich volledig kunt blijven richten op uw dagelijkse werkzaamheden. Wij begeleiden u vanaf het moment van intake tot en met de complete oplevering en inhuizing van uw kantoormeubilair. Speelt u op dit moment met de gedachte om uw kantoorruimtes, directiekantoren, vergaderkamers, kantineruimte of entree van nieuwe kantoormeubelen te voorzien? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord voor advies, een afspraak en meer informatie.

Al meer dan 30 jaar adviseren wij bedrijven op gebied van kantoorinrichting. Dat doen we zonder flauwekul, gewoon zoals u ook behandeld wilt worden. Dagelijks staan we met het hele team klaar om uw bedrijf te begeleiden bij het (her)inrichten van uw kantoor. Een fijne werkplek is van groot belang, dat weten wij als geen ander. Met onze ervaring zorgen we voor een prachtig eindresultaat: een werkomgeving die qua uitstraling bij uw bedrijf past en die u en uw medewerkers in staat stelt om op een prettige wijze iedere dag weer aan de slag te gaan voor uw klanten. Zodat u kunt doen waar ú goed in bent. Goed, kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair is daarbij de basis, tegen de beste prijs. U heeft daarbij de keuze uit verschillende meubellijnen, die allemaal anders zijn, en altijd gemaakt zijn van de beste materialen.

In onze catalogus vindt u ons uitgebreide assortiment, waarmee u zich kunt oriënteren op nieuwe kantoorinrichting. U kunt deze gratis aanvragen, wij sturen deze direct toe. Heeft u liever telefonisch contact? Ook dan zitten wij voor u klaar om u snel en vakkundig te adviseren. Gratis advies welteverstaan, dat vinden wij vanzelfsprekend.